O MOJICH ZÁKUSKOCH

Dnešná doba prináša množstvo "vymožeností" aj v gastronómii. Netreba však zabúdať, že v produktoch, ktoré majú neobyčajne dlhú trvanlivosť, je pridaných množstvo látok, ktoré túto trvanlivosť spôsobujú. Vždy, keď sa rozhodneme takýto výrobok zakúpiť a skonzumovať, nielenže prijímame množstvo škodlivých látok do svojho tela, ale aj akceptujeme a podporujeme filozofiu, ktorá nám dnes, bohužiaľ, vládne. Výsledkom sú potravinové intolerancie, ekzémy a alergie.

U mnohých produktov ani len netušíme, čo jeme. Preto Vám vždy odporúčam prečítať si zloženie výrobku, a to sa týka aj zákuskov. Každý z nás sa môže slobodne rozhodnúť, po akom výrobku siahne.

Pri svojej práci nevyužívam polotovary, zmesi, náhrady a "rýchle riešenia" typu "stačí pridať vodu". Všetko si pripravujem sama a z kvalitných surovín, tak, ako by ste si pripravili zákusok aj vy sami doma. Šľahačku využívam výlučne živočíšnu. Rastlinná šľahačka mi nechutí a navyše na druhý deň už so šľahačkou nemá nič spoločné. Neponúkam ju ani svojim zákazníkom.

Som presvedčená o tom, že keď do koláčika dáte len dobré veci, musí byť dobrý. A myslím, že keď zákusok ochutnáte, určite to viete rozlíšiť.

Najkrajším pocitom pre mňa je keď Vám chutí, a keď sa Vám moje zákusky ešte aj páčia, som spokojná a šťastná.

HISTÓRIA ZÁKUSKÁRNE

 

2017 - ZRODENIE MYŠLIENKY 

2018 - ZALOŽENIE ŽIVNOSTI

2019 - po vyše 8 mesiacoch vybavovania náležitostí, povolení, a prácach na zariadení - OTVORENIE CUKRÁRENSKEJ VÝROBNE

2020 - OTVORENIE CUKRÁRNE 

SPOZNAJTE PANI ZÁKUSKOVÚ

EVA ORAVCOVÁ

"Piecť ma baví už od mala!"